LOVOK-Korenmiddag - Boxmeer

15 June 2019 - 14:00 uur

Op 15 juni 2019 organiseert LOVOK een korenmiddag in Boxmeer. We beginnen om 14:00 uur, de zaal is open vanaf 13:30 en het is de bedoeling dat we om 17.30 uur afsluiten.

Er hebben zich al voldoende LOVOK-leden aangemeld voor een optreden, dus het podium is volgeboekt. Ook de zaal met luisteraars is al volledig gereserveerd...

Plaats van optreden:
De Weijer
De Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer
(Er is voldoende gratis parkeerruimte)

Deelname en entree zijn gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Om binnen de gestelde tijd te blijven hebben we voor deze middag een presentatrice geregeld, die de koren en hun repertoire presenteert.

Spelregels voor deelnemende koren:
Uiterlijk 6 weken van te voren zorgt u ervoor dat het repertoire (in de te zingen volgorde), de naam van dirigent en begeleider en eventuele uitleg in ons bezit zijn. Belangrijk voor het programmaboekje, maar ook voor onze gastvrouw.
Maximaal 20 minuten repertoire per koor. In de zaal is een piano en een kleine verhoging voor de dirigent. Voor andere instrumenten dient u zelf te zorgen. Indien een koor op de geplande tijd niet in staat is haar repertoire te brengen dan vervalt (dat deel van) het optreden. Bij dergelijke situaties zullen wij altijd proberen om, binnen onze mogelijkheden, te regelen wat er te regelen valt.

Voor verdere informatie en aanmelden: penningmeester@lovok.nl